Glæden ved at dele

Glæden

Da jeg begyndte at dele Gordon Neufelds vidunderlige kurser med mennesker herhjemme i Danmark i efteråret 2008, vidste jeg ikke, hvor vejen ville føre mig hen, kun at jeg måtte dele ud af alt det, som jeg havde lært og erfaret.

Meget hurtigt stod det mig klart, at dette materiale ikke kun berørte og oplyste mit eget hjerte og sind, men alle der kom i berøring med det. Jeg føler mig meget privilegeret over på denne måde at have været på det rette sted på den rette tid, og at jeg lyttede til den stærke følelse jeg havde om, at dette var som vand til tørstende sjæle.

For vi vil alle det bedste for vores børn, og når man – gennem adgangen til denne indsigt – kan blive en bedre forælder/pædagog/lærer/ægtefælle/osv. ved at kende til enkle men stærke lovmæssigheder, så skal det deles med alle, der vil lytte.

I skrivende stund er der nu – foruden mig selv – 5 uddannede facilitatorer i Danmark, som i første omgang udbyder Gordon Neufelds grundlæggende kursus “The Vital Connection” som “onsite” kurser bl.a. i Københavnsområdet.

Jeg selv er underviser og vejleder på de danske online kurser, samt står for uddannelsen af facilitatorer i Danmark, således at ringene kan bredes endnu mere.

Har du spørgsmål vedrørende kurser eller uddannelse, så skriv til gl@neufeldkurser.dk

Aktuelle “onsite” kurser:

THE VITAL CONNECTION, Power to Parent 1

Facilitator:  Britt Lyster. Britt skriver om kurset: Vi ser en session med Gordon Neufeld hver gang og efterfølgende knytter vi det an til vores egne erfaringer og oplevelser med vores børn.

Tid:     Kurset foregår hver anden onsdag kl. 19 – 21, i ulige uger, første gang den 15.08 – sidste gang den 21.11.

Pris:  kr. 800,-

Sted: Børneøen Bonsai, Jægersborg Alle 2 A, 2920 Charlottenlund

Tilmelding og spørgsmål til dette kursus: nullerbritt@gmail.com