Helping Children Grow Up (A)

rette-relationer-bloede-hjerter

Power to Parent 2
Onlinekursus over 8 uger med start 17. april (Hold A)
STED: Hjemme i din stue ☺ når det passer dig i løbet af ugen.
TID: 17. april – 18. juni 2017 (ugerne 16 – 17 – 18 – 19 – 20 – 21 – 23 – 24)
PRIS: kr. 1.000,- / kr. 500,- stud. eller arbejdsløse

Helping-ChildrenTitlen på dette kursus er ikke lige så enkel at oversætte til dansk, idet To Grow Up både handler om at vokse, men også at modnes menneskeligt. Det er naturligvis det sidste, der her er i fokus. Kurset beskriver, hvordan man kan hjælpe børn til at realisere deres menneskelige potentiale. Der er desværre ingen garanti for at vi, bare fordi vi bliver ældre, også modnes rent menneskeligt. Og hvad vil det i det hele taget sige at modnes som menneske?  Kurset beskriver 3 vigtige processer i denne modning, og  hvilken rolle forælderen har at spille for, at ”naturen” kan komme til at udfolde sig til frugterne af de 3 processer. Gordon beskriver dette som:  The Magic and Marvel of Maturation. Jeg blev bjergtaget af ”The Vital Connection” i sin tid, men i dette kursus bliver alt fordybet og uddybet på smukkeste vis. Det er en perle i sin komposition – skøn musik for mine ører i hvert fald.

RENT PRAKTISK

Rent praktisk kommer onlinekurserne til at foregå på den måde, at man får adgang til at se undervisningsmaterialet i form af DVD-sessions (på engelsk) derhjemme. Vi arbejder med 1 session pr. uge. Når du har set ugens session, inviteres du til at skrive kommentarer eller spørgsmål (på dansk naturligvis) i et forum her på sitet. Disse vil blive besvaret af mig løbende, som de kommer ind. I får således også glæde af hinandens kommentarer, spørgsmål og svar.

Se evt. mere her

For deltagerne i onlinekurset, logger du ind her nedenfor og finder derefter adgang til det oprettede forum her eller i menuen ovenfor under onlinekurserne.