Praktisk information

 

Power to Parent kurserne, Making Sense of Adolescence og Teachability Factor består alle af 8 DVD sessions a’ ca. en times varighed.

Hvordan onlinekurserne forløber kan du læse om under den pågældende fane.

Mine øvrige kurser forløber oftest over 8 aftener a’ 2 timers varighed. Jeg benytter mig både af DVD materialet, egen fremlæggelse og samtale, og jeg former det, så det passer de forskellige holds behov. Typisk kommer jeg først med en introduktion til dagens tema, og så deles dagens DVD session i to dele, med samtale efter hver del. Indtil videre er DVD – materialet ikke oversat, så kendskab til engelsk er en forudsætning. Sammen med DVD materialet følger et kompendie med alle de anvendte power points oversat, hvilket er en hjælp i forhold til særlige fagudtryk. Neufeld har ofte sin egen terminologi, men han gør meget ud af at definere de ord og begreber han bruger, og den særlige betydning han lægger i dem. Han bruger det, han kalder “intuitivt sprog” eller som han selv udtrykker det: “language that doesn’t divide“. På den måde kan han faktisk tale til den “ufaglærte” og professoren på samme tid, uden at blive uinteressant for nogen af parterne. Han taler til “mennesket i os“, og her er vi slet ikke så forskellige fra hinanden.

Making Sense of Play er et kortere kursus. DVD delen varer godt 2 timer, så kurset kan formes som et sammenhængende 4 – 5 timers forløb, eller gives af to omgange.

Foredrag kan aftales efter behov.