The Vital Connection – (A)

Attachment

Power to Parent 1
Onlinekursus med løbende tilmelding, første halvdel af 2018
STED: Hjemme i din stue ☺ når det passer dig i løbet af ugen.
TID: åbent fra 10. februar – sidste opstart den 1. maj
PRIS: kr. 1.400,- / kr. 900,- studerende, hjemmegående og arbejdsløse
SÅDAN FORLØBER KURSET:

Kurset består af 8 video sessions, hver af en times varighed. Du vil få adgang til Neufeld Virtuel Campus, hvor der foruden de 8 sessions vil være ekstra materiale af forskellig art. Desuden er der et skriftligt forum, hvori undervisning og udveksling kommer til at foregå. De første 3 måneder vil jeg være til rådighed som vejleder, og derefter har du adgang til kurset i yderligere 3 måneder.

 

TheVitalConnectionDette kursus fokuserer på forældre-barn relationen som grundlaget for opdragelsen. Kurset beskriver hvordan det er meningen, at denne relation skal udvikle sig trinvist i barnets opvækst, og skabe det bedst mulige grundlag for, at barnet kan komme til at stå stærkt og kraftfuldt i livet. Kurset beskæftiger sig naturligvis også med, hvad der kan komme i vejen for den sunde relation, hvorfor forældre er vigtigere end venner, hvordan nærvær og forbindelse plejes, hvordan man “vinder sit barn tilbage” om nødvendigt, og meget, meget mere. Kurset beskæftiger sig kort sagt med de vigtige RØDDER for livet og udviklingen. Det er det, der er det vigtigste af alt, og det, der i første omgang er usynligt. Kurset er også det kursus jeg altid anbefaler folk, når de vil begynde at fordybe sig i Gordon Neufelds arbejde, så også i den henseende er det RØDDERNE. Efter ganske få sessions vil du allerede opleve, hvor opløftende og helt konkret og brugbar denne viden er.

Få en smagsprøve på kurset her

Tilmelding til og spørgsmål angående onlinekurset The Vital Connection (A)

Tilmelding og eventuelle spørgsmål sendes til gl@neufeldkurser.dk . Når jeg har modtaget din tilmelding, tilsendes du faktura.