Neufeld logo 16
header2
SENESTE NYT
  • The Vital Connection nu med danske undertekster :)

  • Kursus om alfa børn

  • Gratis videomøder

VI HÅBER DE DANSKE UNDERTEKSTER TIL GORDON NEUFELDS GRUNDKURSUS "THE VITAL CONNECTION" KAN ÅBNE DØREN FOR ENDNU FLERE IND TIL DENNE VÆRDIFULDE VIDEN.

Mange er i denne tid blevet vant til at holde møder online inklusive mig selv, og derfor vil jeg her i maj måned tilbyde 2 gratis videomøder a' ca. en times varighed. Tilmelding er nødvendig. Jeg vil her give en kort introduktion til kurset "The Vital Connection" med efterfølgende spørgsmål og samtale.

Møderne bliver:
Mandag den 17. maj kl. 12.30 - 13.30
Onsdag den 19. maj kl. 16.00 - 17.00

Du kan tilmelde dig et af møderne ved at sende en mail til: gl@neufeldkurser.dk

Confident little boy
ONLINE-KURSUS

The Vital Connection

Det kan være svært at opdrage, hvis relationen af den ene eller anden grund er i ubalance. Dette kursus vil give dig et billede af, hvordan forældre-barn relationen ser ud, når den er i balance, og hvad der sker, når noget kommer til at gå skævt, og opdragelsen bliver meget vanskeligere, end den behøver at være. Man bliver varmet af Gordon Neufelds mange historier fra livet med børn og unge, og man får den ene brugbare øjenåbner efter den anden, som går dybt og gør godt. Kurset henvender sig til alle der har med børn og unge at gøre, eller som bare interesserer sig for deres ve og vel!
Confident little boy
ONLINE KURSUS

Alpha Children

Dette kursus tager os på en fascinerende rejse ind til tilknytningens essens, og afslører en drivkraft som der ikke bliver talt så meget om, men som påvirker alle relationer, og helt særligt forælder-barn og lærer-elev relationerne. Dr. Neufeld udfolder denne dynamik for at afdække et fænomen, der er endnu større end jævnalder-orientering – at vores børn bliver mere og mere alfa. Denne alfa dynamik kan manifestere sig på et utal af måder – som at være kommanderende, krærulerende, evigt konkurrerende og endda mobbende.

Lad os passe på hinanden.


DE KÆRLIGSTE HILSNER

GRETE LYNGDORF
ACTING REGIONAL DIRECTOR FOR NEUFELD INSTITUTE I DANMARK
Neufeld logo 16