Neufeld logo 16
screendump forside
SENESTE NYT

Siden jeg sendte sidste Nyhedsbrev ud, føles det som om verden er blevet en anden.

DENNE TID HAR FOR DE FLESTE MENNESKER VÆRET EN TID, HVOR VI PLUDSELIG FIK TID FORÆRET, LIVETS TEMPO BLEV DÆMPET, VI HAVDE IKKE LÆNGERE HELT SÅ TRAVLT OSV.

En del greb muligheden for at tage et af Gordons online kurser, og jeg har besluttet at den nedsatte pris skal gælde for resten af 2020. Du finder dem alle nærmere beskrevet her nedenfor.

Vi var mange, der havde glædet os til gensynet med Gordon Neufeld på dansk jord til efteråret, men grundet den store uvished omkring en mulig anden bølge af pandemien og deraf følgende rejserestriktioner, har Gordon Neufeld måttet aflyse sin europaturne dette efterår.

Foredraget med titlen: TRYGGE BØRNEHJERTER - som skulle have fundet sted i Kulturhuset i Skanderborg torsdag den 24. september - bliver omformet til et live streamet foredrag, samme dato, samme tid og til samme pris. Gordon sender foredraget fra sit hjem i Vancouver, og vi kan - takket være moderne teknologi - modtage det hjemme i vores stuer. Da det bliver sendt live vil der være mulighed for at runde af med en halv times Q & A.
GORDON SLIDER
LIVE STREAMET FOREDRAG

Trygge Børnehjerter

Foredrag med Dr. Gordon Neufeld, den internationalt anerkendte udviklingspsykolog og forfatter til bogen “HOLD ON TO YOUR KIDS – why parents need to matter more than peers (jævnaldrende)” om den vigtige opgave med at holde vore børns hjerter trygge og varme.
gordon københavn
ONLINE ARRANGEMENT

The Roots of Empathy

Seminaret , som skulle have fundet sted i København bliver et online arrangement. Du kan kontakte Bonsai Institute for mere information om dette.

Online Kurser


Endelig har vi for øjeblikket 5 online kurser, som vi som nævnt har besluttet at tilbyde til nedsat pris resten af 2020. Særprisen er kr. 900,- pr. kursus.


Det gælder for hele "Power To Parent"- serien, "Making Sense of Adolescence" og "The Teachability Factor".

Bemærk at "Power To Parent"-kurserne er en serie som skal tages i rækkefølge efter hinanden. "Making Sense of Adolescence" og "The Teachability Factor" kan tages som selvstændige kurser.

Du kan læse nærmere om de 5 online kurser her nedenfor.
Confident little boy
ONLINE-KURSUS

1 – The Vital Connection

Kurset beskriver, hvordan det er meningen at forældre-barn relationen skal udvikle sig trinvist i barnets opvækst, og skabe det bedst mulige grundlag for, at barnet kan komme til at stå stærkt og kraftfuldt i livet.
hans og piger3
ONLINE KURSUS

2-Helping Children Grow Up

Anden del af "Power To Parent"-serien hedder “Helping Children Grow Up“
Titlen er ikke lige så enkel at oversætte til dansk, idet "to grow up" både handler om at vokse, men også om at modnes menneskeligt. Det er naturligvis det sidste, der her er i fokus. Kurset beskriver, hvordan man kan hjælpe børn til at realisere deres menneskelige potentiale.
Confident little boy
ONLINE KURSUS

3-Common Childhood Challenges

Tredie del af "Power To Parent"-serien hedder “Common Childhood Challenges“.
Denne del fokuserer på de typiske udfordringer, vi står overfor som forældre. Alle børn kommer til at “sidde fast” udviklingsmæssigt fra tid til anden, på vej gennem de forskellige modningsprocesser. Gordon Neufeld viser hen til udviklingsmæssigt sikre opdragelses-metoder, der beskytter og bevarer relationerne, selv når problemerne kan synes uløselige.
Making Sense of adolescence
ONLINE KURSUS

Making Sense of Adolescence

Dette kursus er en helhed i sig selv og efter min mening et lille kunstværk.
Det er kurset, der på smukkeste vis beskriver de lovmæssigheder, der ligger bag den forvandling, der er mulig, på vejen fra barndom til selvstændigt voksenliv - med et andet ord fra udviklingspsykologien - INDIVIDUATIONSPROCESSEN. At krydse broen fra barndom til voksenliv har aldrig været mere overvældende, og i nogle tilfælde ligefrem skræmmende, end nu om stunder.
The teachability factor ori
ONLINE KURSUS

The Teachability Factor

Det at undervise bliver sværere og sværere. Og det på trods af, at lærere aldrig før har haft så gode uddannelser, teknologien har aldrig været bedre end nu, undervisningsplanerne og pædagogikken har aldrig før været mere gennemtænkte og finpudsede. Selvom alle disse faktorer er vigtige, ligger problemet et andet sted – nemlig i elevernes undervisbarhed – “The teachability Factor.”

Lad os stadig passe på hinanden.


DE KÆRLIGSTE HILSNER

GRETE LYNGDORF
ACTING REGIONAL DIRECTOR FOR NEUFELD INSTITUTE I DANMARK
Neufeld logo 16