Neufeld logo 16
spire-i-hænder

KOM OG FÅ EN INTRODUKTION TIL NEUFELDS KURSER

Kunne du tænke dig at høre om baggrunden for Neufeld Kurser i Danmark og få en smagsprøve på kurset jeg har kaldt: "Den livsnødvendige forbindelse" - "The Vital Connection" - så holder jeg et gratis arrangement i de smukke lokaler i Guldsmedegade 26B, Aarhus C - hvor kursuscenteret Hjerterum holder til. Det er kl. 13 - 16, og du skal være vel mødt :)
Confident little boy
KURSUSBESKRIVELSE

Den Livsnødvendige Forbindelse /

The Vital Connection


Kurset er det allerførste af Gordon Neufelds mange kurser, der blev filmet og lavet til et DVD-kursus. Kurset er således en grundsten, hvis man vil fordybe sig i Neufelds særlige udviklingsparadigme. Det er skabt til forældre, bedsteforældre og andre med interesse for børn og unges udvikling. Men Neufelds teorier går så dybt, at man når ind til noget alment menneskeligt, og har derfor relevans for os alle sammen.

Jeg glæder mig til igen at kunne dele denne viden med mennesker, der mødes, ser videoerne med Gordon, efterfulgt af samtale, hvor vi deler aha-oplevelser med hinanden osv. Gordon Neufeld taler et let forståeligt engelsk, og der er danske undertekster til videoerne.

Kurserne har ry for at bringe lys og varme ind i de grupper, der arbejder med dem, så jeg glæder mig til at dele dem med jer!
WEEKENDKURSET
Arrangeret i samarbejde med salen.dk
DATO: den 7.-8. okt. og den 4.-5. nov. 2022
TID: fredage kl. 19.00-21.30, lørdage kl. 8.30-15.00
PRIS: 1.500,- (norm.pris 1.950,-) / par: 2.000,-
STED: Strandvejen 90, 8000 Aarhus C i samarbejde med salen.dk
TORSDAGSKURSET:
Arrangeret i samarbejde med Hertha Levefællesskab
DATO: den 27. okt. - 15. dec. 2022
TID: torsdage kl. 19 - 21
PRIS: 1.000 kr. / halv pris for pensionister, studerende, arbejdsløse, forælder nr. 2
STED: Staldens pauserum, Landsbyvænget, Hertha, 8486 Galten
ONLINE MULIGHED VED FRAVÆR
Det er en stor fordel, hvis begge forældre har mulighed for at deltage i kurset. Prisen inkluderer online adgang til kurset i 6 måneder.


Skanderborg kulturhus
EN TO TIMERS PRÆSENTATION AF DR. GORDON NEUFELDS TILGANG, FILMET I VANCOUVERS CHAN CENTRE FOR PERFORMING ARTS UNDER TITLEN "RELATIONSHIP MATTERS"

Rette Relationer - Bløde HjerterDATO: lørdag den 3. december 2022
TID: kl. 12 - 16
STED: Skanderborg Kulturhus
PRIS: kr. 175,- inklusiv kaffe/the

Kom og bliv inspireret af denne film, som giver en introduktion til Gordon Neufelds tilknytningsbaserede udviklingspsykologi. Du vil ikke blot få ny viden, du kan bruge som forælder og menneske i det hele taget, men også få dit hjerte varmet og løftet.

Jeg fortæller som indledning kort om mit møde med Gordon Neufeld i 2007, og hvilken betydning Neufelds paradigme har fået for mig både personligt og professionelt. Fremvisningen deles i 2 dele, med mulighed for samtale efter hver del. Der serveres kaffe i Kafé K i pausen.
Filmen har danske undertekster.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen.
ONLINE KURSER
Alle kurser kan naturligvis stadig tages som et onlinekursus, hvor tempoet er dit eget :)
Jeg glæder mig til at se jer derude :-)

KÆRLIGE HILSNER

GRETE LYNGDORF
REGIONAL DIRECTOR FOR NEUFELD INSTITUTE I DANMARK
Email Marketing Powered by MailPoet