Neufeld logo 16
spire-i-hænder

KOM OG FÅ EN INTRODUKTION TIL NEUFELDS KURSER - ARRANGEMENTET ER GRATIS


Kunne du tænke dig at høre om baggrunden for Neufeld Kurser i Danmark og få en smagsprøve på kurset jeg har kaldt: "Den livsnødvendige forbindelse" - "The Vital Connection" - så holder jeg et gratis arrangement i de smukke lokaler i Guldsmedegade 26B, Aarhus C - hvor kursuscenteret Hjerterum holder til. Det er søndag den 30.10.22 kl. 13 - 16.

Jeg glæder mig til at møde dig!


Nåede du det ikke sidst så begynder

NYT KURSUS DEN 8. NOVEMBER 2022

Confident little boy

Kurset foregår i Hertha Levefællesskab

TIRSDAGE KL. 19 - 21, OPSTART 8. NOVEMBER 2022, I ALT 8 AFTENER
KURSUSBESKRIVELSE

Den Livsnødvendige Forbindelse /

The Vital Connection


Kurset er det allerførste af Gordon Neufelds mange kurser, der blev filmet og lavet til et DVD-kursus. Kurset er således en grundsten, hvis man vil fordybe sig i Neufelds særlige udviklingsparadigme. Det er skabt til forældre, bedsteforældre og andre med interesse for børn og unges udvikling. Men Neufelds teorier går så dybt, at man når ind til noget alment menneskeligt, og har derfor relevans for os alle sammen.

Jeg glæder mig til igen at kunne dele denne viden med mennesker, der mødes, ser videoerne med Gordon, efterfulgt af samtale, hvor vi deler aha-oplevelser med hinanden osv. Gordon Neufeld taler et let forståeligt engelsk, og der er danske undertekster til videoerne.

Kurserne har ry for at bringe lys og varme ind i de grupper, der arbejder med dem, så jeg glæder mig til at dele dem med jer!
Vi mødes den 8/11 - 15/11 - 29/11 - 6/12 - 13/12 - 20/12 og efter jul den 3/1 og 10/1
PRIS: 1.000 kr. / halv pris for pensionister, studerende, arbejdsløse, forælder nr. 2
STED: Staldens pauserum, Landsbyvænget, Hertha, 8486 Galten
ONLINE MULIGHED VED FRAVÆR
Det er en stor fordel, hvis begge forældre har mulighed for at deltage i kurset. Prisen inkluderer online adgang til kurset i 6 måneder.


Jeg glæder mig til at se jer derude :-)

KÆRLIGE HILSNER

GRETE LYNGDORF
REGIONAL DIRECTOR FOR NEUFELD INSTITUTE I DANMARK
Email Marketing Powered by MailPoet