Hvem er vi

Vores webstedsadresse er: https://neufeldkurser.dk.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

MailPoet nyhedsbrev & e-mails

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev, eller har tilmeldt dig et eller flere af vore arrangementer, modtager du e-mails fra os.

Vi vil kun sende dig e-mails som du har meldt dig til at modtage, eller som vedrører de ydelser, vi stiller til rådighed til dig.

For at sende dig e-mails, bruger vi det navn og den e-mailadresse, du har givet os. Vores websted logger også den IP-adresse du brugte, da du tilmeldte dig vores ydelse for at undgå misbrug af systemet.

Dette websted kan sende e-mails gennem MailPoet sende tjenesten. Denne tjeneste tillader os at spore åbninger og klik i vores e-mails. Vi bruger denne information til at forbedre indholdet i vores nyhedsbreve.

Ingen genkendelig information i øvrigt bliver sporet uden for dette websted bortset fra e-mailadressen.